Δευτέρα - Παρασκευή 9.00 - 13.00 / 17:00 - 21:00 Σαββατοκύριακο κλειστά

2155510343

Healthcure, Αναξαγόρα 16, Ν. Ερυθραία

Top

Η ομάδα μας

healthcure.gr / Η ομάδα μας
mkdf-team-image

Δέσποινα Οφίδη

Pilates instructor

Ονομάζομαι Δέσποινα Οφίδη και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1989. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό ξεκινώντας από την κολύμβηση όπου σε ηλικία 6 ετών μέχρι και 10 ετών ήμουν στην ομάδα του Α.Σ Νηρέα.

Από κει και πέρα ο αθλητισμός έγινε αναπόσπαστο κομμάτι μου συμμετέχοντας σε όλες τις αθλητικές επιδείξεις στο γυμνάσιο και στο λύκειο και στις σχολικές ομαδέςβολευ και μπάσκετ.

Ανεξάρτητα με αυτά, σε ηλικία 12 ετών ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη πολεμική τέχνη Kung-fu (fujowpai) στον Α.Σ ZenFightingClub Αμαρουσίου με δάσκαλό μου τον Στέλιο Πολίτη όπου και για 10 χρόνια έμεινα εκεί αποκτώντας δίπλωμα για το βαθμό BlackBelt 1stDegree μετά από εξέταση.

Παράλληλα φοίτησα στην Ελληνογαλλική Σχολή Saint-Joseph και το 2006 έκανα την εισαγωγή μου στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας στο Καποδιστριακό ΠανεπιστήμιοΑθηνών. Όμως, ο αθλητισμός και η αγάπη μου για το σώμα με οδήγησαν να ασχοληθώ με το Pilates αρχικά η ίδια ως ασκούμενη μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και έπειτα μετά από σκέψη αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά, έχοντας βιώσει τα οφέλη της μεθόδου πρώτα στο σώμα μου.

Έτσι, το 2012 εκπαιδεύτηκα από την Πολύζου Χριστίνα και την Πολίτη Θεώνη στο Επαγγελματικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Pro.Ba.TLevel 1 του συστήματος ArtactionPilates για το MatWork και τα Equipmentόπου και ολοκλήρωσα με επιτυχία έπειτα από εξέταση.

Επίσης, την ίδια χρονιά ολοκλήρωσα με επιτυχία το αυθεντικό TrxSuspensionTrainingCourse(L1) με τον Αντώνη Ζέρβα. Ένα χρόνο αργότερα, και αφού ήδη εργαζόμουν ως pilatesinstructor και personaltrainer σε διάφορα στούντιο, παρακολουθώ το σεμινάριο ‘’ Yoga,PilatesandFitnessontheSwings’’ με δασκάλα μου την Αλεξάνδρα Ρωσσοπούλου.

Και τον ίδιο χρόνο ολοκληρώνω την βασική εκπαίδευση στο αυθεντικό Traditional Thai Yoga Massage το οποίο είναι πιστοποιημένο από την ‘’International Society Of Traditional Thai Yoga Massage SunshineN etwork’’ και δάσκαλος μου ήταν ο Τάκης Οικονόμου.
Παράλληλα με όλα αυτά και για να αυξήσω τις γνώσεις μου γύρω από το σώμα και την υγεία , εκπαιδεύτηκα στην ”Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής” , το Ινδικής φιλοσοφίας μασάζ Ayurveda, Διατροφή και Διάγνωση παραδοσιακού και δυτικού τύπου.

Νιώθω περήφανη γιατί κατάφερα να έχω σήμερα τον δικό μου χώρο και μέσα από το Healthcure να μπορώ να μεταδίδω και σε άλλους ανθρώπους την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για το σώμα και την μέθοδο Pilates. Έχοντας πάρα πολλές ώρες διδακτικής εμπειρίας στον κομμάτι της άσκησης, συνεχίζω να μαθαίνω, να εξασκούμαι και να εξασκώ πάνω σε αυτό που πραγματικά αγαπώ και με ολοκληρώνει ως προσωπικότητα.

Μαριλένα Χρυσάνθου

Pilates Instructor

Ονομάζομαι Μαριλένα Χρυσάνθου και γεννήθηκα στη Λεμεσό το 1984. Ο αθλητισμός και η άσκηση ήταν ανέκαθεν μέρος της ζωής μου.  Από την ηλικία των 11 χρόνων εως και την ηλικία των 17 χρόνων ασχολήθηκα με τον στίβο (100-200 μέτρα σπρίντ)  ώς μέλος της ακαδημίας νέων του Γυμναστικού Σύλλογου Ολύμπια (Γ.Σ.Ο) στη Λεμεσό και έλαβα μέρος σε αγώνες σε Παγκύπριο, Πανελλήνιο και Κοινοπολιτιακό επίπεδο. Δυστυχώς, όμως,  ένας τραυματισμός στη σπονδυλική στήλη μου στέρησε την επιθυμία  μου για επαγγελματική καρίερα στο στίβο.

Το 2002 με 2005 σπούδασα και ολοκλήρωσα το πτυχίο μου στα Οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Newcastle Upon Tyne στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 2006 ολοκλήρωσα και το μεταπτυχιακό μου στα Χρηματοοικονομικά.

Η πρώτη μου επαφή με το Pilates ήταν ως μέρος της ολοκληρωμένης αποκατάστασης  του σώματος μου μετά από έναν τραυματισμό μου. Ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της αποκατάστασης μου, συνέχισα να εξασκώ την μέθοδο Pilates που πλέον είχε γίνει μέρος της ζωής μου. Πιστεύω ακράδαντα πως για να επιτύχουμε καλή υγεία χρειάζεται να ασκούμε εξίσου το σώμα μας και το μυαλό μας.

Η αγάπη μου για το Pilates με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μέθοδο. Έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Comprehensive Pilates Teacher Training (500 ώρες) από τη Body Arts and Science International (BASI) Pilates Education και πήρα το πιστοποιητικό μου για διδασκαλία της μεθόδου Pilates με ασκήσεις στο έδαφος, χρήση βοηθητικού εξοπλισμού και χρήση οργάνων για όλα τα επίπεδα μάθησης, εμπειρίας και ικανότητας. Η εκπαίδευση μου έγινε στο NYSY Studio από τη Γεωργία Κίσσα,  την Μαρία Σύλλα και  τον Brandon Gamble, οι οποίοι είναι faculty του BASI Pilates.  Παράλληλα, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια για τη χρήση μικρού εξοπλισμού (foam roller, theraband και fitball).

Σκοπός μου είναι να συνεχίσω να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου και την προσωπική μου πρακτική όσο περισσότερο μπορώ.

Είναι τιμή μου να είμαι μέλος της ομάδας του Healthcure ως Pilates Instructor.

mkdf-team-image

Νατάσα Γεωργιουδάκη

Υπεύθυνη Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Γεια σας! Ονομάζομαι Νατάσα Γεωργιουδάκη και είμαι απόφοιτος του Τμήματος «Επιστήμη Διαιτολογίας και Διατροφής» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή» με κατεύθυνση «Διατροφή και Άσκηση».

Στο πλαίσιο της δωδεκάμηνης πρακτικής μου άσκησης  στην κλινική διατροφή, είχα την τύχη να συνεργαστώ με πέντε νοσοκομεία της Αττικής και να έρθω σε επαφή με ένα ευρύ φάσμα κλινικών περιστατικών.

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά από το 2009, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος σύμφωνα με το Π.Δ.311/1997, και έχω συνεργαστεί  με εταιρίες, επιστημονικές ομάδες και οργανισμούς στο χώρο της υγείας και της ευεξίας, αλλά και με ανθρώπους που αποφάσισαν να βελτιώσουν τη ποιότητα ζωής τους.

Μέλημά μου είναι η ολιστική προσέγγιση της διατροφής και κατ’επέκταση της υγείας του ατόμου. Συνεπώς, ασχολούμαι συστηματικά με τους σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης στην ισορροπημένη διατροφή, τη τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς και τη ρύθμισης βάρους παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, με ιδιαίτερη έμφαση και σεβασμό στις επιθυμίες και ιδιαίτερες ανάγκες σας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τη διαμόρφωση μιας υγιεινής στάσης ζωής.

Μέσα από τις εξατομικευμένες συνεδρίες, θα λάβετε την καθοδήγηση και θα αποκτήσετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να πετύχετε το στόχο της υγείας σας, να βιώσετε την ευεξία και να απολαύσετε μια χαρούμενη ζωή!

mkdf-team-image

Αγγελοπούλου Γκόλφω

Pilates instructor

Γεννήθηκα το 1985 στην Αθήνα είμαι απόφοιτη της ανώτερης επαγγελματικής σχολής χορού “Δέσποινα Γ.Γρηγοριάδου” απ’οπου έλαβα πτυχίο καθηγήτριας χορού, χορεύτριας και χορογράφου.
Κατέχω δίπλωμα νόμιμου κατόχου του συστήματος Βαγκάνοβα από την Ακαδημία της Βάρνας στη Βουλγαρία.

Παράλληλα σπούδασα στη Φιλοσοφική Σχολη Αθηνών στο τμήμα φιλοσοφίας, παιδαγωγικής και ψυχολογίας και έλαβα πτυχίο με ειδικότητα στην Παιδαγωγική.
Έχω δίπλωμα Pilates Matwork and Props Trainer από το A.F. Studies Fitness School και εδώ και δέκα χρόνια εργάζομαι σε αναγνωρισμένες σχολές χορού και Pilates στούντιο της Αθήνας.

Στην ομάδα του “Healthcure” εργάζομαι ως Pilates instructor σε ομαδικά και ατομικά μαθήματα.

mkdf-team-image

Ερατώ Λεγάτου

Pilates instructor

Ονομάζομαι Ερατώ Λεγάτου, είμαι εκπαιδεύτρια πιλάτες και υποστηρίζω τη συγκεκριμένη μέθοδο εκγύμνασης για μια δεκαετία και πλέον.

Αρχικά μαθήτευσα δίπλα σε κορυφαία χορεύτρια της Ρωσικής Ακαδημίας Μπαλέτου και συνέχισα με την παρακολούθηση σεμιναρίων Basi Pilates, Pilates Stott και Clinical Pilates (Αθήνα ,Θεσσαλονίκη, Πάτμος) σε συνδυασμό με κινησιολογία, επίγνωση σώματος, χορευτικές αναλύσεις και φυσιοθεραπευτικές πρακτικές.{μέθοδος Feldenkrais}.

Οι κατεξοχήν σπουδές μου πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα με δασκάλους που ανήκουν στην δεύτερη γενιά των μαθητών του Pilates στην Νέα Υόρκη. Έχω συνεργασθεί με γυμναστήρια του ΣΙΓΑ, φυσιοθεραπευτήρια και κέντρα πιλάτες (Ζωγράφου, Γαλάτσι, Μαρούσι ).

Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζομαι στο κέντρο healthcure στην Νέα Ερυθραία.

Για εμένα το πιλάτες είναι : Perfect  “I”  Lives  ATaught  Elastic  Shapes